<3

Äntligen som Gert Fylking skulle sagt!
Kan nu säga att jag inte är singel längre :D
Famtomen tog sitt förnuft till fånga o jag är så lycklig!!
Jag är hans flickvän, det var evigheter sen jag kunde säga så ;)

Här händer det grejer :)

Ja jisses, nu var det ett tag sen jag skrev här, men det har hänt massor...

Förra helgen var jag i Falkenberg o tittade på när fantomens bror tävlade i Rookie 600, SM i bankörning med MC, fasen vad duktig han är, det var riktigt kul att se...
Han kom 2 o det var gryyymt spännande :)
Jag Mangan o Fantomen var där lör-sön o efter tävlingen på lördag kvällen åkte vi ner mot havet o slog upp tältet på ett supermysigt ställe så vi hörde vågorna in i tältet, myspys!
Vi grillade o sen fiskade vi, en helt toppenkväll var det :)

I förra veckan blev jag erbjuden ett annat jobb, jag sa att jag skulle fundera på saken o gjorde det över förra helgen, tog beslutet att säga upp mig o gå tillbaka till TL där jag jobbade innan fast via en bemanningsfirma :)
Jag MÅR SÅ JÄVLA BRA!!!
Allt känns helt underbart!

Nu är det helg o jag har fastnat i Glamour träsket på youtube :S Snart nanedags så jag orkar med morgondagen då vi ska ut o sola på dagen o sen ha lite fest här hemma på kvällen :)
Kommer bli en bra helg, det tror jag allt...

Trivs som fisken i vattnet här uppe, tänk att det snart är 1 år sen jag tog steget o flyttade hit, vart har detta året tagit vägen???

Ha en fin helg alla!

Irriterad o så jävla trött på mig själv...

Suck, jadu vad ska jag säga...
Allt som kändes så bra vändes direkt till ett slag i ansiktet istället...
Fast ja det kanske är lite hårt med, jag har så mkt mig själv att skylla egentligen, jag borde gått för länge sen, borde inse att för mitt eget bästa så borde jag stålsatt mig...

Jag har själv både gjort o sagt dumma saker när jag är full som kanske inte är så genomtänkt dagen efter...
Men ja, nån gång hittar även jag min gräns o inser att det här är inte bra varken för mig eller mot personen det handlar om...

Hur som helst, nu har jag lagt i handbromsen, vi var på picknick igår jag o Fantomen o det var jätte trevligt, solen sken o det var varmt o skönt o massa folk på sina filtar...
Vi pratade om diverse saker o skojade som vi alltid gör...
Till jag tog upp vad som hände i helgen, då blev någon lite tyst o ställd o tyckte allt blev jobbigt, fortsatte pressa honom till jag fick svar, o ja nu sitter jag här o suckar trött inombords för att jag låter honom göra så här mot mig..
Jag vet ju att jag borde gå istället, men det är inte alltid så lätt när man sitter fast hos någon som man inget annat vill än krama sönder o irritera för resten av livet ;)

Men det kommer nog ordna sig, till slut tar jag nog mitt förnuft till fånga, som det är nu så har jag som sagt dragit i bromsen, ska inte fråga om vi ska ses eller nått utan vill han mig nått så vet han var jag finns!

Nu mot Oslo snart, ha en skön dag i solen :D

Väder Värnamo

RSS 2.0